Nieuw in het assortiment: Een Kekke VW T2 Bus!

Datum: 7 juni 2012

Nieuw in ons assortiment! Een kekke VW bus als eye-catcher!. Deze klassieke VW T2 bus is bijzonder geschikt om poffertjes op bedrijfsevenementen op een originele manier uit te serveren. Het dak van deze bijzondere bus kan open geklapt worden. Aan de binnenzijde van het dak bevindt zich een LCD scherm waar afbeeldingen van uw bedrijf of evenement getoond kunnen worden. Afhankelijk van het aantal gewenste poffertjes bakken wij in of naast de bus. Deze fraaie bus kan eventueel ook binnen geplaatst worden. Voor gebruik geldt een toeslag.

De Pofferij steunt De Grootste Stroopwafel

Datum: 1 juni 2012

Het bakken van de Allergrootste Stroopwafel ter wereld en het behalen van een Guiness Book of Records notering lijkt op het eerste gezicht gemakkelijker dan het is. Dit originele idee steunt De Pofferij met mankracht en begeleiding. Een bakijzer van 2,5 x 2,5 meter die meer dan 2500 kg weegt! Een stroopwafel bak je binnen een minuut... een enorme uitdaging! Kijk voor meer informatie Grootste Stroopwafel.nl

Nieuw in het assortiment: Brusselse Wafels

Datum: 20 september 2011

Sinds kort heeft De Pofferij Brusselse Wafels in het assortiment. Onze wafels worden vers gebakken op locatie. Deze heerlijke goudbruine, luchtige wafels worden geserveerd met een beetje poedersuiker. Eventueel gaan ze ook samen met aardbeien, verse slagroom en/of chocoladesaus. Een traktatie!

Nu ook elektrisch poffertjes bakken

Datum: 1 november 2011

Sinds kort heeft is het ook mogelijk om elektrisch te bakken. Door strenge regelgeving is het soms niet mogelijk om op gas te bakken. Hoewel het bakken op gas vanwege de temperatuur en het bakvolume de voorkeur geniet hebben we sinds kort ook een elektrische, 100 dops, poffertjesplaat tot onze beschikking. Deze plaat is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De Pofferij
Komijnsteeg 1
2801 NN Gouda

  

 
Tel. : +31(0)182-582855
Email : info@depofferij.nl

  

Disclaimer(C) 2011 De Pofferij - Webdesign by UZUN-ICT