Units

De Pofferij heeft de grootste zorg besteed aan de uitstraling en de sfeer van de stands. Wij beschikken over drie units die op iedere locatie in Nederland geplaatst kunnen worden. Onze stands zijn zelfvoorzienend, het enige wat nodig is is een 220v stroomaansluiting. De stand passen wij desgewenst aan op het thema van het event. De units kunnen behalve voor poffertjes ook gebruikt worden voor de uitgifte van drank, wafels en/of crêpes.

Unit groot

Wij beschikken over twee van deze units. Met een gezellig grijs/wit gestreept dak passen wij in iedere entourage. Deze unit kan desgewenst worden uitgerust met twee fornuizen en twee uitgiftepunten. Het geheel is demontabel en zowel geschikt voor binnen als voor buiten. De grondplaats bedraagt 4 x 4 meter. Deze unit kan uitgebreid worden met regenzeilen rondom. Voor grote evenementen of beurzen kunnen wij de twee units naast elkaar plaatsen zodat we over een frontbreedte van 8 meter beschikken.De benodigde opbouwtijd is minimaal één uur.

Technische gegevens:

Breedte : 360 cm
Diepte : 290 cm
Hoogte : 250 cm
Bemanning : vanaf 2 personen

Unit klein

Deze unit is ook herkenbaar aan onze huisstijl, ook met een gezellig grijs/wit gestreept dak. De grondplaats bedraagt 2 x 2 meter. Deze unit is demontabel en kan binnen gebruikt worden. De unit beschikt over een achterzeil en kan eventueel met droog weer ook buiten staan.

Technische gegevens:

Breedte : 180 cm
Diepte : 180 cm
Hoogte : 240 cm
Bemanning : 1-2 personen

Volkswagen T2 bus

Nieuw in ons assortiment! Een kekke VW bus als eye-catcher!. Deze klassieke VW T2 bus is bijzonder geschikt om poffertjes op bedrijfsevenementen op een originele manier uit te serveren. Het dak van deze bijzondere bus kan open geklapt worden. Aan de binnenzijde van het dak bevindt zich een LCD scherm waar afbeeldingen van uw bedrijf getoond kunnen worden. Afhankelijk van het aantal gewenste poffertjes bakken wij in of naast de bus. Deze fraaie bus kan eventueel ook binnen geplaatst worden. Voor gebruik geldt een toeslag. De benodigde opbouwtijd is minimaal één uur.

Technische gegevens:

Breedte : 410 cm
Diepte : 170 cm
Hoogte : 190 cm
Bemanning : vanaf 2 personen

Diverse Piramide Stands

Onze units zijn naadloos te integreren in diverse fair- of festival tenten. Met behulp van standwanden maken wij een geheel eigen uitstraling die precies aansluit op uw evenement. De minimale afmeting is 3 x 3 meter. Met de grotere afmetingen van deze stands kunnen wij eventueel een binnenterras inrichten.

Technische gegevens:

Breedte : tussen 300 en 600 cm
Diepte : tussen 300 en 600 cm
Bemanning : vanaf 2 personen

Bij grote en meerdaagse evenementen kunnen wij desgewenst de units eventueel in stijl uitbreiden met eigen zitbanken, statafels, kolommen en standwanden. De pofferij beschikt over een ruim assortiment accessoires en decoratiematerialen.

Hygiëne

De Pofferij werkt conform H.A.C.C.P. normen. Onze unitverantwoordelijke heeft daarbij een HACCP certificaat. Continuïteit in kwaliteit en hygiëne is dan ook gegarandeerd.

Veiligheid

Veiligheid staat voorop bij onze werkzaamheden. Daarom worden gas-slangen, gas apparatuur en brandblussers elk jaar gekeurd en indien nodig vervangen. Wij nemen onze eigen brandblusser en blusdeken mee en beschikken wij over brandwerende standzeilen. Ons gehele elektrische systeem is conform IP44 geïnstalleerd.

Elektrisch Bakken

Wij bakken onze heerlijke poffertjes bij voorkeur op gas. In speciale gevallen kunnen wij sinds kort ook elektrisch bakken op een 100 dops plaat. Belangrijk hierbij is dat we gebruik kunnen maken van een 4 x 16 Amp. (2 x 2,2 kW) aansluiting.

De Pofferij
Komijnsteeg 1
2801 NN Gouda

  

 
Tel. : +31(0)182-582855
Email : info@depofferij.nl


  

Disclaimer(C) 2011 De Pofferij - Webdesign by UZUN-ICT